Olohuone ulkona?

Kaikki lähti haaveesta matkailla enemmän kotimaassa ja lähiseuduilla. Syntyi tyylikäs matkailuauto, joka palvelee parhaiten pariskuntia ja pieniä perheitä, jotka haluavat nähdä ja kokea enemmän ja ennen kaikkea olla läsnä lomalla. Tällä matkailuautolla ei tarvitse matkata pitkälle ollaksesi jo perillä. Joskus matka on tärkeämpi, kuin päämäärä! Minne Sinun tekisi mieli mennä? Vuokraa tämä!

asuntoauto kesällä
asuntoauton sisätilat, oikealla matkustajan penkki ja takana oleskelutila
asuntoauton sisätila kuvattuna oveltapäin

Viihtyisä matkailuautomme on rakennettu rakkaudella kauniiksi lomakodiksi. Siitä löytyy kaikki tarpeellinen käytännöllisesti aseteltuna. Tilava jääkaappi toimii, kuten kaikki matkailuauton hupisähkö, aurinkosähköllä, joten autolla voi leiriytyä melkein minne vain. Parhaat elämykset syntyvät siellä, missä luonto on läsnä.

Autosta löytyy myös polttoainekäyttöinen lämmitys, joten yöpyminen on viihtyisää, säällä kuin säällä (emme kuitekaan suosittele monen yön yöpymisiä kovilla pakkasilla).

Auton kotipaikka Sastamala

Matkailuauto pähkinänkuoressa:

Rekisteröity 5:lle hengelle

B-ajokortti riittää

Alasänky 180 x 140 cm –  mahtuu kaksi aikuista

Yläsänky 160 x 160 cm  – säädettävä korkeus, suositellaan lapsille tai pienelle aikuiselle.

Alasänky muutettavissa sohvaryhmäksi.

Lisäksi löytyy retkipöytä ja kaksi retkituolia, joita voi käyttää myös sisällä lisäistuimina.

Aurinkosähköjärjestelmä mahdollistaa yöpymisen vaikka puskassa. Akku latautuu myös ajon aikana. Ei voi liittää ulkoiseen sähköön esim. leirintäalueella.

Löytyy tilava jääkaappi, mikro, siirrettävä kaasuhella, astiat 4:lle hengelle (tarvittaessa enemmän) sekä kattila, paistinpannu ja ruuanlaittovälineitä.

Matkailuautossa kevyt, liikuteltava pellettikäymälä. Erillistä wc-tilaa ei ole, joten yksityisyyttä pienessä autossa ei kannata odottaa. Yksinkertainen käyttää ja helpottaa kummasti matkaa.

Vesi juoksee sisään niin lujaa kuin käyttäjänsä. Matkailuautossa mukana 5 litran vesikanisteri. Kesäajalle löytyy retkisuihku, jonka pussissa aurinko lämmittää suihkuveden.

Vuokrahintamme:

1.6. alkaen
  • 700 €/viikko 
  • Sisältää 3000 km
  • hinnat sis. alv 24%
  • kysy tarjous useammasta viikosta!

Matkailuauton käyttöohjeet -> autonohje